1. Acceptarea termenilor

Dvs. (“Utilizator” sau “dvs.”) și noi (“Compania”, “noi”, “nouă” sau “al nostru”) sunteți obligați să respectați acești termeni și condiții (“Acord”), care controlează modul în care utilizați site-ul și serviciile noastre. Sunteți de acord să respectați prezentul Acord prin accesarea sau utilizarea site-ului web și indicați că l-ați citit și l-ați înțeles.

2. Responsabilitățile utilizatorilor

Prin utilizarea site-ului web și a serviciilor sale, sunteți de acord să respectați toate legile și reglementările relevante. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru orice conținut pe care îl încărcați sau trimiteți pe site-ul web și, în timp ce utilizați serviciile noastre, nu aveți voie să acționați într-un mod ilegal, calomnios sau abuziv.

3. Proprietate intelectuală

Compania este proprietarul site-ului web și al tuturor caracteristicelor, conținutului și funcționalităților sale originale. Acestea sunt protejate împotriva încălcării de către legile internaționale privind drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele, secretele comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală.

4. Conținut terță parte

Link-uri către site-uri web, servicii sau resurse externe care nu se află în proprietatea sau controlul Companiei pot fi găsite pe site. Conținutul, politicile de confidențialitate și practicile oricăror site-uri web sau servicii terțe sunt în afara controlului și responsabilității noastre. Înțelegeți și sunteți de acord că Compania nu va fi trasă la răspundere sau răspunzătoare pentru nicio pierdere sau daună rezultată din sau legată de utilizarea unui astfel de conținut terță parte.

5. Limitarea răspunderii

Compania, directorii, angajații, partenerii, agenții, furnizorii sau afiliații săi nu vor fi în niciun caz răspunzători pentru niciun fel de daune punitive, consecvente, speciale, incidentale sau indirecte, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderea fondului comer[..]